About

Wie ziet er niet graag deftig en verzorgd uit? Bent u zoals mij ook overtuigd dat een kostuum voor dat tikkeltje meer X-factor zorgt? Op dit blog vindt u werkelijk alle informatie rond het kostuum. Waar kopen, prijs, welke soorten, trends, verhalen en weetjes... Veel leesplezier!

woensdag 9 september 2009

Een maatpak: minder duur dan wordt aangenomen!

De wereld rondom ons mag dan wel grondig veranderd zijn in vergelijking met vorige eeuwen, het ambachtelijk-artisanaal aspect van een traditioneel maatpak is dan niet. Productiehuizen die een kostuum volledig zelf ontwikkelen en personaliseren kiezen tot op vandaag nog altijd voor een aangepaste stof, een passend model en kijken ten slotte of het pak past als een handschoen. Is maatwerk dan ouderwets? Helemaal niet! Toch gaat het met de tijd mee. Zo ligt de nadruk tegenwoordig voornamelijk op het leggen een persoonlijke toets.

In de wandelgangen wordt maar al te vaak gefluisterd dat een maatpak veel te duur zoniet onbetaalbaar is, iets wat eigenlijk niet klopt. Tegenwoordig heb je al een kostuum vanaf 650 euro, afhankelijk van de gekozen stof. Het samenstellen van uw maatpak zou dan vermoedelijk een vijf- à zestal weken duren. Voor de modezaak een bijzonder sinecure zaak gezien bij een maatpak echt alles moet kloppen.

Echter, het doelpubliek voor deze pakken is bijzonder beperkt omwille van de kostprijs. Daarom kiezen veel meer mannen voor semi-maatpakken. Indien u daarover meer informatie wenst, dan bent u hier aan het juiste adres. Rechts in het archief vindt u de overige artikels, waaronder enkelen omtrent laatstgenoemd onderwerp.

Geen opmerkingen:

Do not copy Copyright © 2010 - Disclaimer en Privacy Beleid - Contact - Herenkostuum herenpak