About

Wie ziet er niet graag deftig en verzorgd uit? Bent u zoals mij ook overtuigd dat een kostuum voor dat tikkeltje meer X-factor zorgt? Op dit blog vindt u werkelijk alle informatie rond het kostuum. Waar kopen, prijs, welke soorten, trends, verhalen en weetjes... Veel leesplezier!

dinsdag 8 september 2009

Het semi-maatpak: de ideale balans?

Het concept van de semi-maatpak is niet nieuw. Rond 2004 waren er al tal van modehuizen in België en Nederland die zich aan het concept waagden. Wie voor een dergelijk maatpak opteert, kiest eigenlijk de gulden middenweg tussen het confectiepak en het maatkostuum. Met als gevolg dat de prijs zich ook in deze middenste regionen bevindt. Volkomen stijl- en klassevol en dit voor een aanvaardbare prijs. Het moet wel gezegd worden dat deze kostuums nog niet helemaal kunnen tippen aan de absolute perfectie van traditioneel maatwerk. Dit verschil uit zich dan ook in de prijs maar niet zozeer opvallend in de kwaliteit. Wees gerust, ook in een semi-maatkostuum zult u zich zeker niet schamen! Integendeel…

Maatpakken zijn er werkelijk in alle prijsklasses. Als u even zoekt op internet merkt u dat u al semi-maatpakken kunt bestellen voor de bijzonder lage prijs van 365 EUR. Echter, als u bij een van de topmodehuizen in de belangrijkste steden gaat, dan zult u 900 EUR moeten neerleggen voor een op uw vormen afgesteld pak voorzien van de snit, het model, de kleuren en de stof van uw dromen.

Hoe zit dit precies in elkaar? Wel eerst laat u uw maten nemen en opnemen. Vervolgens wordt uw semi-maatpak gemaakt wat een 3-tal weken in beslag zou nemen. Eens het pak af is kunt u het gaan passen en eventueel correcties aanbrengen waar nodig. Vervolgens kunt u zich kleden in een uniek kostuum dat u past als gegoten.

Waarom heeft deze vorm van produceren en verkopen zo’n succes? Dat is eigenlijk simpel te verklaren. Een gepersonaliseerd kostuum bezorgt u een ongezien comfort, dit door het feit dat het een pak is dat u perfect rond het lijf aansluit en vervaardigd is uit luxueuze materialen. Het dragen ervan is uniek en daarmee ook een manier om uw persoonlijkheid in uw kleren tot uitdrukking te laten komen. Iedereen is ten slotte uniek, dus waarom zou u zich niet onderscheiden van de rest?

Geen opmerkingen:

Do not copy Copyright © 2010 - Disclaimer en Privacy Beleid - Contact - Herenkostuum herenpak