About

Wie ziet er niet graag deftig en verzorgd uit? Bent u zoals mij ook overtuigd dat een kostuum voor dat tikkeltje meer X-factor zorgt? Op dit blog vindt u werkelijk alle informatie rond het kostuum. Waar kopen, prijs, welke soorten, trends, verhalen en weetjes... Veel leesplezier!

dinsdag 8 september 2009

Een origineel kostuum voor uw bedrijf?

Laatst kwam ik een opmerkelijke advertentie tegen. Het ging wel om een advertentie die reeds 10 jaar geleden werd uitgebracht en ik weet aldus niet of deze tot op vandaag nog geldig is. Het is in elk geval een slim en modieus zakenidee. Iets waardoor u zich als CEO of werknemer van een bedrijf kunt onderscheiden.

Het gaat namelijk om een streepjeskostuum. "Streepjeskostuum, wat is daar nu zo speciaal aan?" hoor ik u alvast denken. Wel, het gaat hier niet om een gewoon streepjesmotief. In het fijne streepje is namelijk uw naam of de naam van uw bedrijf verwerkt. Holland & Sherry is de naam van het Schotse bedrijf waarbij u moet aankloppen mocht u zich een dergelijk gepersonaliseerd én origineel kostuum wensen aan te schaffen. Ze hebben filialen overal ter wereld.

Wat moet dit kosten? Mode is niet goedkoop. Helaas geld dit ook voor dergelijke maatpakken. Een dergelijk exclusief kostuum kost u al vlug 5000 euro... Maar wedden dat u geen twee keer hetzelfde pak tegenkomt?

Geen opmerkingen:

Do not copy Copyright © 2010 - Disclaimer en Privacy Beleid - Contact - Herenkostuum herenpak